L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dissabte, 31 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Els treballs de neteja de la zona humida "Ullal Gran-Ullal de les Penyetes" han continuat al llarg de la setmana passada. I en van dues, de setmanes!. Ahir mateix cinc operaris municipals continaven les tasques de desbrossament i neteja i ho feien amb el recolzament del camió que no parava de fer viatges per emportar-se els residus vegetals tallats.

Les tasques han fet que l'aspecte de l'ullal canvie radicalment. Els dies i mitjans que estan dedicant-hi només demostren i fan palés, com havíem denunciat en múltiples ocasions, que calia una neteja i manteniment a fons.
Esperem que la pròxima no tarde tant, o millor encara, que tot aquell programa d'estudis mediambientals que es va dir s'havien de desenvolupar al voltant de l'ullal i dirigits entre altres a escolars i estudians i i estudians, s'engege finalment.
-