L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 22 de juny del 2010

"Rabos" de pansa per a la falta de memòria


Ha arribat l’estiu. Avui dia 22 pràcticament som a la nova estació. I d’ací uns dies començaran a arribar-nos els turistes a la platja i les ofertes d’ocis que els hi dedica el nostre ajuntament: passejades per la Valldigna, rutes de muntanya, visita al monestir… Els llocs de sempre, com és normal. Hi ha el que hi a la nostra comarca.
Segur estem que l’ajuntament de Tavernes no els oferirà una visita i estança d’uns minuts a les nostres zones humides, als nostres ullals. No estan per a rebre visites!
Ha passat un any, i caldrà recordar les manifestacions que el regidor responsable va fer l’any passat a la premsa comarcal. Precisament les feia uns dies després que ací mateix denunciàvem l’estat de l’ullal. Venia a dir el regidor que només passar festes del poble l’empresa concessionària de la carretera procederia a netejar i condicionar la zona de l’ullal, que reconeixia es trobava feta un desastre.
Fa uns dies es fa desbrossar i netejar tots els marges de la carretera en la zona. Pel que sembla, els treballadors de carreteres ni s’adonaren que l’ullal estava al costat. Però sembla normal, al cap i a la fi l’ullal deu ser del poble, de Tavernes i no de carreteres. Així que, un any després, tot continua igual amb l’afegit de més desolació i més brossegal.
Si al regidor responsable de torn se li ha oblidat l'ullal, no passa res, ací estem per recordar-li-ho. De res!
-

1 comentari:

Palometa ha dit...

Doncs com l'ullal està tot igual a Tavernes. Sí, sí, però no passa res, nosaltres roda i torna, en les pròximes el.leccions, que per cert són l'any vinent, tornarem a votar al PP i tornarem a sofrir altres quatre anys de polítiques totalitaristes, de precarietat en servicis, en infrastructures, de manca de manteniment de les obres fetes, del sortir en les fotos als diaris fent cara de "que bons som i que bé que ho fem, i tot açò és mèrit del nostre govern...." i mentrestant els que no els votem ni podem vore'ls ni en pintura, ens tindrem que aguantar, tragar i tornar a suportar un govern que ja fa massa anys que fa el que li dona la gana a Tavernes. Està clar que cada u vota a qui vol, però pareix que a este poble la gent pense que votant al Partit Popular es farà rica!! Simplement Cotorra i companys, tenim el que ens mereixem!!