L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 6 de juliol del 2010

Ho recordem de nou, però no ens valdrà de res


El procés de degradació de l'ullal al costat de "Las Cinco Hermanas" s'accelera cada dia més facilitat per la calor de l'estiu i les pluges que hem tingut a juny. Ambdos plegats han fet que el brossegal cresca amb millor condicions.
La situació ha arribat a tal extrem que les brosses comencen a envair els camins de pedreta per on han de passar els visitants i els vehicles. Del brossegal en que s'ha convertit les ribes perimetrals de l'ullal, no cal ni parlar: Una selva.
En eixes condicions, i tal com podeu vore a les imatges, comencen a desaparéixer els espais i els bancs envaits per les brosses. En unes setmanes, no es podrà entrar. Segur.
Sí, ho sabem, som un poc reiteratius en aquest tema. No ens fan cas. I és que cal tindre coratge per part dels nostres responsables municipals de tindre una zona humida singular que haurien de cuidar i deixar-la abandonada. I a això, cal sumar que aquest espai està considerat com a zona d'esplai i d'oci, almenys així ho van vendre en fer la millora de la carretera.
Sembla ser que ja hem oblidat que sempre que es parlava del retard en fer la carretera el govern municipal del PP deia que era per culpa de l'ullal, que calia primer recuperar-lo, adequar-lo i fer allí una zona de descans, d'observació de la natura, amb activitats mediambientals i.... més i més.
L'únic que fem des de la Cotorra és recordar-ho.

-