L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.038
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.761

dimecres, 14 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


El carrer Empedrat presenta a l’encreuament en el Carrer la Barca l’aspecte que veiu a la fotografia: carrer enfonsat pel pas de cotxes i un empisat de llosetes que comença ha fer-se malbé. Fins i tot al final ha format ja con una espècie de graó i “toc toc toc” és el soroll mesclat amb altre metal·lic que provoquen les rodes en transitar per la zona. I no és una obra de molt de temps.
Defecte de construcció? Falta d’una bona fonamentació? Això ara no importa massa, sinó que posen mà a la faena abans que algún cotxe es deixe els baixos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tenim el que ens mereixem donat l'elevat nivell intelectual que tenen els nostres tècnics de l'ajuntament.