L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dilluns, 26 de juliol del 2010

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA


Uns veïns del carrer Joaquin Verdú ens avisen que tenen cotxes abandonats, i no un sinó tres. Diuen que els cotxes porten molts mesos sense moure's i entre eixos cotxes i els guals de 7 metres de dos empreses lleven tot el lloc d'aparcament.
"I no serà perquè no els veuen, perquè és un carrer de bastant pas i això ho haurien de vore els encarregats de l'ajuntament. Si feren una volta pel poble, vorien també els que hi ha abandonats, que són de vegades un perill".
Tal com ens demanen, queda publicat.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

perque no es passeu també pel carrer ràfol,on està electricitat sala, hi ha un cotxe negre, marca toyota i farà uns 2 anys que ni es meneja, es d'un embargo i el xicot ben conegut al poble per ser un "gran empresari" i no mafiós, no el podia pagar, deixeu de pegar la vara en els vados, si el paguen, dona igual que tinga 3 que 7 metres, quan més metres, més es paga.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hem dit res en contra dels guals (cast=vados). Els comunicants deien, i això ho arrepleguem, que si n'hi ha dos grans(que calen per a l'empresa, això no és discutix) i se sumen els cotxes abandonats QUE NO ES RETIREN lleven tot l'espai per als veïns.
Pensem que quedava clar que la denúncia era contra els cotxes abandonats i no contra els guals.

Anònim ha dit...

Una llamada a policia local y solucionado