L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 20 de juliol del 2010

Demà dimecres, concentració de la InterAMPA a València

La InterAMPA, que agrupa a les 10 AMPAs de La Valldigna, ha convocat una concentració demà dimecres, 21 de juliol, davant la Conselleria d'Educació i han sol·licitat una entrevista amb el Conseller d'Educació Alejandro Font de Mora.
La concentració partirà a les 9 del matí des de quatre punts de La Valldigna en autobusos: Benifairó, Simat, Tavernes i Platja de Tavernes i té previst l'arribada cap a les 10,30 hores a la Conselleria d'Educació.
La InterAMPA-Valldigna considera que la falta de resposta de la Conselleria és una desconsideració i un silenci irrespectuós cap a centenars de pares i mares preocupats per la situació que ha creat la pròpia Conselleria. De fet, ha estat enganyant-nos, perquè fins fa poc, ens afirmava que el nou IES "La Valldigna" estaria acabat per a setembre, cosa impensable, donat el retard de les obres, a hores d'ara pràticament paralitzades. Després rectificava i afirmava que acabarien a desembre. Però el més indignant és que, a més a més, publica una ORDRE per la qual, l'alumnat del primer cicle d'ESO que està en els centres de primària, estudiaran el proper curs 2010/11 als dos IES de Tavernes.

Què demana la INTERAMPA i la totalitat de pares, mares i alumnat?

El que demanem és que, donat que el nou IES no està acabat, que aquest alumnat es quede als centres de primària, donat que hi ha infraestructura suficent per atendre la demanda. . Ni acceptarem barracons ni doble torn, així li ho hem explicat reiteradament a cadascun dels representants educatius que ens han rebut.
InterAMPA continuarà les mobilitzacions per aconseguir que l'alumnat de batxillerats, Cicles Formatius i ESO reben un ensenyament de qualitat, en bones condicions i sense doble torn.
-