L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 19 de juliol del 2010

Per al PP allò que en Andalusia és negre ací és blanc, i si allí es roin a Valencià és bo.


El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha declarat que si els dirigents del PP d’Andalusia visqueren en el País Valencià “haurien d’acusar de fracassat i de culpable de la pèrdua de les caixes d’estalvi al seu company de sigles Francisco Camps. Si demanen a Andalusia la dimissió del president de la Junta d’Andalusia, José Antonio Griñán, perquè el Banc d'Espanya ha adjudicat Cajasur al BBK, han de cesar de forma immediata a Francisco Camps, perquè el president de la Generalitat ha perdut la direcció estratègia de la CAM i Bancaixa, i a més ha avalat i aplaudit l'operació. Com el president Camps és un líder feble i tutelat des de Madrid, hauria d’estar destituït des de l'Executiva Nacional del PP d’on forma part també Javier Arenas”.
Morera ha dit que “després de llegir les declaracions de Ricardo Tarno, vicesecretari general del PP d’Andalusia, queda més que palés que el PP està format per regnes taifes, que en un lloc diuen blanc i altre negre, sense coherència, ni ètica ni moral. Per als popular andalusos, el cas de Cajasur ha estat lamentable i han acusat al president andalús de no tindre pes en la política espanyola i al que han convidat a anar-se’n a casa després de la seua gestió del tema de les caixes d’estalvi andaluses. Les mateixes declaracions que fan des del PP andalús es poden fer hui, ara i ací, tenint com a protagonista al president Camps, culpable màxim de la pèrdua del control de les caixes d’estalvi valencianes”.

I afirma el parlamentari valencianista que “en Andalusia els del PP acusen al PSOE, ací el PP actua en contra dels interessos estratègics del poble valencià i el PSOE calla i al remat, sols queda clar que tant PP com PSOE vénen a ser la mateixa cosa però amb diferent imatge corporativa i front a esta situació cal una renovació en la política i una regeneració democràtica. Si els populars andalusos estan molt enfadats amb Griñán i amb el PSOE pel que ha passat amb Cajasur, ¿com hem d’estar els valencians que hem perdut el control de les dos nostres grans caixes d’estalvi?”.

El dirigent valencianista ha valorat com “indecents” les amenaces del Banc d'Espanya d'intervindre la CAM per no plegar-se a les directriu de Caja Astur. Segons Morera, “és una autèntica vergonya que la CAM, que defensa els seus interessos, no haja comptat amb la Generalitat com a defensa”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Y sus votantes no se enteran. ¿Estarán sordos, ciegos o no saben leer?