L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 3 de juliol del 2010

Tavernes registra un augment de 57 aturats en juny, un increment del 4,04 %. segons la UGT.

La comarca de la Safor ha vist com més de dues-centes persones han trobat faena, mentre ha quedat Tavernes com a única ciutat de la comarca que segueix destruint ocupació.
Al mes de juny han estat 57 aturats més, és a dir hi ha un increment del 4'04%. Nosaltres seguim en descens continu quan la mitjana estatal va pel tercer mes consecutiu de millor ocupació.
Juny és un mes de creació d'ocupació però els sectors turístics de Tavernes estan preocupats perquè els indicadors del cap de setmana passada no ha ajudat a fer contractes d’ajudants de punt, nom que reben els ajudants de cambrers a la platja. Esperem que millore aquest aquest cap de setmana, el primer de juliol, pero la cosa no pinta massa bon perquè els administradors de finques consultats indiquen que no s'ha notat un augment de contractació de lloguer d'apartaments, i això vol dir menys ocupació.
-