L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de juliol del 2010

Avui la InterAMPA es concentra davant la Conselleria

La INTERAMPA-VALLDIGNA convoca una concentració per aquest matí de dilluns davant la Conselleria d’Educació i entrevistes amb responsables educatius.

Divendres passat, representants de La INTERAMPA rebien el suport del president de la Mancomunitat de La Valldigna, José Luís Ferrando, en una reunió que tingué lloc a Benifairó. Els pares i mares li van explicar amb detall la situació de l’ensenyament a La Valldigna i les accions i mobilitzacions que han organitzat per aconseguir el objectius. Interampa li demanava que contactara amb responsables de la Conselleria per fer-los entrar en raó, cosa que esperen aconseguir el dilluns 12 de juliol, dia en el que s’ha convocat una concentració a la Conselleria d’Educació, al voltant de les 10,30 hores. Allí tindran lloc les entrevistes que tenen sol·licitades a la Secretària Autonòmica d’Educació, Concha Gómez Ocaña, i a la Directora Territorial d’Educació, Virginia Jiménez Martínez, persones de màxima responsabilitat en matèria educativa, després del Conseller Font de Mora, ja que tenen en la seua mà la decisió final.

Hem de recordar que els tres ajuntaments, Benifairó, Simat i Tavernes, ja havien donat el seu suport incondicional a La INTERAMPA.

Cal recordar que la mobilització va estar proposada en l’assemblea de pares i mares del passat dimarts. A hores d’ara, més de 200 persones acudiran en els 4 autobusos i vehicles personals a la concentració de València. Esperem tornar a La Valldigna amb les nostres propostes confirmades i signades, en benefici de l’alumnat d’ESO; Batxillerats i Cicles Formatius.

La Valldigna, 11 de juliol de 2010.

La INTERAMPA-VALLDIGNA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo flipe llegint les notes de premsa de la INTERAMPA-VALLDIGNA.
Ara esteu agraint la postura ràcana i hipocrita que han tingut els càrrecs del PP, de Tavernes, fins ara totalment contraris a les postures i posicionaments de les AMPES. Que prompte haveu oblidat adscripcions i postures totalment insolidares del PP de Tavernes front a la resta de pobles. Si es penseu que així els teniu de la vostra part realment, em pense que s’equivoqueu. Només baixeu la guardia i el problema baixe de to tornaren a posar-se la pel de llop front als interessos de les AMPES. Ja ho voreu.
Cal recordar que el dilluns en el ple una proposta de defensar i recolzar la postura de l’AMPA, peticio feta pel grup nacionalista, va ser rebutjada.
Dos dies després a pesar que saben que les AMPES no volen barracons, el regidor Ribis proposa barracons i després quan veuen que l’aigua comença a arribar dalt de la taula amb la concentració i després de l’acte de la Casa de la Cultura, ja comencen a fer creure que han canviat i afirmen que ara ja estan a favor. I el pitjor es que vosaltres s’ho cregueu. Allà vosaltres.
Senyors del PP i de la InterAMPAS: la postura política es pren en els organs polítics del poble i el PP en el ple, que és el màxim organ polític i representació de la voluntat popular, es va cagar i pixar en la proposta del Bloc. I tres dies després enmig de la plaça, populisme total, manifesten tot el contrari. Així si, en el ple evitaren posicionar-se perquè aixó es una decisió que queda constància, el de la plaça se l’emportarè el vent.
I ara, i és impressió personal, els del PP de Tavernes estan marejant la perdiu i prenent-vos el pèl aparentant el que ells no volen ni el que realment desitgen i pensen.
I de la Mancomunitat que voleu que diguem? Va perdre la bonica ocasió de erigir-se com a representant i coordinadora de tota la Valldigna en el tema adscripcions i haver pogut ser la veu comuna front a la barrabassada de Conselleria. La vareu vore obrir la boca? Ara, ara per a què?