L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 6 de juliol del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Els conductors que abaixen amb el seu vehicle pel Carrer Divina Aurora fins a l'Avinguda de Germanies, és a dir , la carretera comarcal, s'han de fixar amb DOS semàfors al final de l'abaixada per saber si han de parar o poden seguir per la carretera. Els semafors estan separats per uns escassos metres i n'hi ha un que queda a la dreta del sentit de circulació, sobre la vorera del Carrer Divina Aurora, mentre el segon es troba enmig del carrer, en el punt d'encreuament del Carrer Cervantes, Divina Aurora i la carretera.
Els conductors, tal com van arribant a la carretera i pel costum de mirar al front, van fixant la mirada cada volta més en el semàfor que tenen al davant, enmig del carrer, mentre obliden l'altre que queda un poc fora del camp de visió. (Feu la prova)
I heus ací el problema, perquè no estan sincronitzats i mentre un canvia a roig (el de la dreta) l'altre continua en verd sobre uns 10 segons. I si no te n'adones i continues a la carretera el pots trobar amb problemes pels vehicles que circulen per la comarcal.
De fet, ¿no és en aquest punt on hi ha hagut alguns accidents?
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pense que el disc verd, és per donar pas als qui ixen del carrer on està Reciton.... pot ser? Encara que tens raó, pot provocar confusió

La Cotorra de la Vall ha dit...

El carrer de Reciton és el Carrer Cervantes, popularment Carrer de la Serra, te un altre semafor més a l'esquerre de la foto i no es veu.
Si et fixes amb aquest esta en posició frontal respecte al Divina Aurora, el carrer que abaixa de la muntanya cap a la carretera.
Si és com dius, caldrà que el giren 90 graus mirant al carrer Cervantes, o siga mirant a la mar, a l'est i no al nord com ara.
Simplement qüestio de previndre.

UN DE PER AHI DALT ha dit...

l'ultim accident mortal que va passar fa poc de temps, no pot ser per culpa d'aquest semamaforo....
aixo este que arreglar ja!!!!