L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 5 de juliol del 2010

El veïnat del Carrer Quevedo no està content


El veïnat del Carrer Quevedo no està massa content. Han estat molt de temps lluitant i anant a "parlar amb Manolo" (és la frase que ells usen per referir-se a l'alcalde), el qual es va dir que no hi havia diners, que faria el que podria i finalment, davant la gran necessitat que hi havia, l'ajuntament els fa el col·lector nou.
Ens conten que el col·lector vell sempre ha tingut problemes, sobre tot des què es va fer el pati del Divina Aurora, molt més alt que el carrer, i que feia que moltes vegades amb fortes pluges no fora prou per desaiguar i algunes cases han tingut problemes, en vore regolfar l'aigua.
Ens diuen que en el seu dia, van fer les arquetes i els van dir que es netejaria el col·lector vell per evitar embussos i etc. però que poca calor, vaja!
Ara veuen que es fan un col·lector nou, però les eixides de les cases continuen essent les mateixes, aquelles que es feren "algunes fa ja 70 anys, d'aquelles que es feien de test" i deuen estar malament i trencades pel temps i "pel pas de màquines".
Així que el veïnat s'ha quedat sorprés i decebut perquè pensaven que els farien nous els sistemes d'eixides de les cases "com han fet en atres carrers del poble, i no eixa xapussa" que ells consideren és obrar la tuberia vella al col·lector nou enmig del carrer.

A les fotografies podeu observar el que ens han dit els veïns.
-


1 comentari:

Unquepassavaperallí ha dit...

Cotorra, si ara ho fan tot no podran donar-ho d'ací un temps com a un nou projecte.
Ara no fan tanta faena i després serà necessari obrir el carrer i les voreres i fer de nou les conduccions. Més diners a gastar i guanys per al contractista.
És que no ho enteneu, tan listos com sou.