L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 22 de juliol del 2010

Escàndol... és un escàndol... però nosaltres seguim : "Per ofrenar noves glòries a Espanya...

Les reaccions a l’anunci del ministre de Foment, José Blanco, no s’han fet esperar per part de Compromís i el seu portaveu en les Corts Valencianes, Enric Morera (BLOC), ha declarat que el govern de Zapatero “ha confirmat hui que ens vol incomunicar a les valencianes i als valencians i per això no tindrem AVE de València a Castelló, ni s’acabarà l’autovia de la Font de la Figuera ni els accessos als ports de Sagunt i Castelló. A més, el ministre també ha dit que no es rescatarà cap peatge i, per tant, els ciutadans i ciutadanes del nostre país hauran de continuar pagant per a desplaçar-se pel seu territori”.

Per a Morera, “hui Blanco ha confirmat la marginació en matèria d’infraestructures que patim els valencians, de nord a sud, d’est a oest. No tenim rodalies, no tindrem alta velocitat, no tindrem autovies segures que lliuren a pobles del perill de les antigues carreteres, com és el cas de la Font de la Figuera. Amb el govern de Zapatero, igual que amb el d’Aznar, no tindrem res de res i continuarem sent un poble marginat, que sols servix per a pagar i per a callar perquè els nostres governants no estan en el que han d’estar ni defensen els nostres interessos estratègics”.

Després de l’anunci del ministre, Morera espera que el secretari general de la sucursal valenciana del PSOE, Jorge Alarte, “diga alguna cosa perquè ha quedat més que clar que els valencians i les valencianes no pintem res i ja no ens calen més actes propagandístics ni visites a obres per part dels dirigents socialistes, perquè l’anunci de hui és per a que el PSOE d’ací es rebel·lara contra el govern central, que d’una forma indiscutible ha dit hui que no vol saber res del poble valencià”.

El poble valencià està marginat en els pressupostos generals de l’estat, en el finançament autonòmic, en el pla de rodalies... i ara també s’incrementa eixa marginació en la inversió territorialitzada de l’estat i açò és molt greu”, ha assegurat Morera.

- Nota de premsa remesa per Compromís-Bloc
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

I qui punyetes li importa o li és útil l'AVE aci? Als parats?