L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dijous, 15 de juliol del 2010

En el Debat de l'Estat ha quedat una cosa ben clara: els valencians no tenim veu ni representants a Madrid


El portaveu del Compromís en les Corts Valencianes i secretari general del BLOC, Enric Morera, ha lamentat que el Poble Valencià, “siga el gran oblidat en el debat de l’estat de la ‘nació’ i que Zapatero sols s’haja enrecordat per a fer al·lusió als casos de corrupció que té el PP. Hem escoltat parlar a bascos, catalans, canaris, gallecs… però no hem escoltat parlar als valencians, i això que tenim diputats i diputades d’esta terra que, per desgràcia, no exerceixen de valencians i valencianes i actuen seguint el dictat dels seus partits”.

Segons Morera, “nosaltres anem a treballar perquè això canvie, perquè calen veus valencianes al Congrés dels Diputats que reclamen els diners que ens deu l’estat, que reivindiquen les inversions en infraestructures que no tenim ni que no ens fan, que defensen les nostres caixes d’estalvi, la nostra agricultura, la nostra indústria, la nostra cultura… Fa falta una veu valenciana que diga que el poble valencià existix, que té unes necessitats i unes reivindicacions i, si cal, una veu que denuncie i faça la cara roja als diputats i diputades d’esta terra que s’amaguen darrere de les sigles dels seus partits i que no fan res per defensar-nos”.

El líder valencianista ha insistit en que els senadors i senadores territorials que han estat triats per les Corts Valencianes per a defensar el País Valencià, “han de vindre a donar comptes de la seua gestió i també de per què no ens defensen o per què voten en contra dels nostres interessos estratègics. I sabem que tant els senadors del PP com del PSOE que diuen ser valencians han votat en contra d’interessos estratègics del nostre poble i per això hauran de donar comptes al poble valencià”.

- Remés per Compromís-Bloc

-