L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 13 de juliol del 2010

La Consellera de Turisme ens visita



La consellera de Turisme ha vingut a la platja a pegar una volteta i com no a fer un poc de propaganda de l'àrea. Res pensem fora del que és normal. També ha estat al punt accessible de la platja i sobre el particular, us donem a llegir la nota que els afectats ens han enviat:

"Benvolguts amics de la cotorra: Hui hem tingut l’honor de rebre la visita de la senyora Consellera de Turisme Belen Juste i del sr. alcalde. Al sr. Manuel Vidal, li hem estat dient que ens ha faltat el respecte (a les persones discapacitades) i li hem dit cara a cara totes les deficiències que hem anat denunciant en la Cotorra i que no val la pena repetir.
Ens ha dit que “jo no he sigut”. El no sap res i li hem recordat que eixa és la seua obligació. En fi tot dins del respecte però no ens hem guardat res i l'alcalde ens dona la impressió que es feia el suec".
I continuen explicant que en un moment de la conversa, el señor alcalde ha negat algunes coses evidents, com la falta de rampes en punts concrets.
I han acabat la nota així: "Se'ns oblidava, li té un afecte especial a la Cotorra".

Ens ho creguem això de l'afecte, perquè la nostra Cotorra és un animalet molt simpàtic, carinyós i que es fa de voler per tots, a més de que es preocupa molt per totes les coses de l'afer públic del nostre senyor alcalde.

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem que donen el fruït desitjat aquestes converses i es millore l'accessibilitat a tavernes.

Anònim ha dit...

Per a fer-se la foto si que arreglen les coses....caldria que es feren fotos tots el dies i deixara de per l'ajuntament!
Ah! entra tots els dies a llegir la cotorra.

Anònim ha dit...

Si la visitara, i sobretot la tingera en compte ell i la resta de funcionaris de l'ajuntament, hauria arreglat la platja des de ja fa temps.
El que cal, a banda de publicar el que es fa mal a La Cotorra, per a que la gent ho sàpia, que es molt útil, es posar les queixes per escrit a l'ajuntament, per a que no pugen dir que no han rebut cap queixa de les deficiències que s'observen al nostre poble.

Anònim ha dit...

Em cride Germàn Soler i puc dir que tot el que s’ha dit en estes pagines ha sigut comunicat a l’Alcalde amb registre d’entrada. Si diu que no s’assabenta és perquè té l’ajuntament mal organitzat, és el seu problema