L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 5 de juliol del 2010

El mal estat del "Llac de la Goleta".


Ja som a l'estiu i ha començat la temporada platgera. I les coses no han començat massa bé quant a manteniment i presentació als turistes dels nostres llocs "emblemàtics".
El Lago Azul ahir presentava un aspecte completament d'abandó i desinterés: graons completaments plens de brossa i alguns trencats; aigua bruta de deixalles i sobre tot, aigua completament tèrbola, bruta i que fa pensar en els pitjors presagis quan vinga la calor.
Tot apunta a que, un any més , no s'ha netejat com cal el fons del llac per garantir la renovació de l'aigua. ¿Quants anys en fa de l'ultima neteja? I mentres tant, el canó llançava aigua a l'aire pot ser amb un intent desesperat de.... matar mosques a canonades, que això és la faena que feia!
I ens venen a la memoria les manifestacions dels responsables polítics fa ara dos anys, arran de la mortalitat dels colls verds que va portar a la desaparició de la colònia, que per cert no s'ha recuperat i dubtem es recupere. I ens venen a la memòria paraules que deien que era la zona més cuidada de la platja, que era un lloc paridisíac i emblemàtic de la zona costanera de la Valldigna; que s'hi posaven tots els mitjans per netejar i que el llac estiga en perfecte estat.

Una imatge val més que mil paraules: ací en teniu unes quantes i ens estalviem paraules. Si feu clic damun les fotos les voreu més grans.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem pareix incorrecte el titular d'aquesta noticia, ja que no es tracta del "Lago azul" sinó del Llac de la Goleta, ja que aquesta altra referència es tracta únicament de una empresa (Lago Azul SA) amb raó social a la mateixa platja de la Goleta. Empresa la qual des del punt de vista del marketing no li retrac ningun mèrit ja que per fer un símil es com la gent que anomena iogurt al Danone, salvant les distancies.
Però aprofitant l’avinentesa he de dir que vist a mes d’un pamflet editat per Ajuntament on anomena d’aquesta manera a la Platja de la Goleta, i la veritat no se quin es l’interès que tindrà l’Ajuntament de Tavernes en fer publicitat a una empresa privada abans de nombrar pel nom oficial.
Siga el que siga aconseguit que alguns mitjos de prensa com aquest caiguen al mateix error.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Totalment d'acord. Els costums i el que sentim tots els dies ens porta de vegades a errades o confusions com aquesta.
Ho rectifiquem.

vicent ha dit...

A l'anònim. Per rectificar-te, el símil no és nomenar iogurt al Danone com dius tú sinó nomenar Danone (marca) al iogurt (producte). Supose que voldries dir això, no?

UN DE PER AHI DALT ha dit...

tampoc esta mal anomenaro d'eixa manera per que degut a la falta de cartells on es possen les direccions de carrers, plaçes etc.etc.,com a punt de referncia per-ha que la gent sena done, esta molt be identificaro aixi...