L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 3 de juliol del 2010

Compromís-Bloc: "F.Camps diu ‘sentit d'estat" el canvi de cromos de Bancaja per l'oblit del cas Gurtel"

Compromís afirma que només hi ha de cert en tota aquesta maniobra és que abans teníem el control sobre dues importants caixes d’estalvis i ara no el tenim.
El diputat autonòmic del BLOC i candidat per Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “la fusió/absorció de Bancaixa per Caja Madrid ha estat una conseqüència “col.lateral” del cas Gürtel. Ni “sentit d’estat” ni cap de les pomposes declaracions que ha efectuat Camps, sense dret de rèplica: la raó última de la pèrdua de control del major instrument financer de base valenciana ha estat l’”intercanvi de cromos” amb Rajoy.
El PP espanyol volia muntar una gran caixa “controlada”, ells sabran amb quina finalitat, i per això necessitaven Bancaixa. I Camps, tot i haver expressat fa temps la seua voluntat de crear un “poder valencià” en aquest àmbit, mitjançant la fusió de Bancaixa amb la CAM, ha hagut de fer marxa enrere i acceptar les ordres de fusió/absorció... a canvi de l’oblit, almenys per ara, per part dels caps de Madrid, de tot l’embolic del cas Gürtel i la seua confirmació, almenys per ara, com a candidat del PP a la Generalitat. Però, pel camí, ens hem deixat tots els ciutadans la possibilitat de tenir un instrument financer fort, controlat des d’ací i no des de Madrid”.
El diputat de Compromís ha dit que més enllà de les promeses de Camps que es compartirà el poder i la gestió, que augmentaran les inversions en al nostra terra per tractar-se d’una entitat més forta, la realitat que queda és que Caja Madrid i els seus dirigents seran els qui de veritat controlaran la nova entitat resultant de la fusió/absorció; de manera que, ja no només els ciutadans de peu, sinó el mateix Camps i el Consell, tindran poc a dir en el futur quan l’entitat fusionada/absorvida haja de decidir les seues prioritats. "
Dubtem que això siga “sentit d’estat”, que diu Camps, però segur que no és, de cap de les maneres, “poder valencià” com li agradava dir, fa anys, ni com va dir, pressionat per nosaltres “que mai no perdríem el control sobre Bancaixa”.
- Nota de Compromís Bloc
-