L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 22 de juliol del 2010

Els veïns de la Sardina es busquen algunes solucions


Els veïns d’alguns carrers de la “futura” urbanització de Playa de los Naranjos, popularment “La Sardina” han començat a solucionar-se els problemes per ells mateixos atés que les mesures no arriben des del govern municipal del PP.
La urbanització porta tres legislatures de govern de majoria absoluta del PP amb promeses continues d’acabar “a l’any que ve”, o siga asfaltar carrers, posar enllumenat, clavegueram, etc. però a hores d’ara, excepte una millora en els pluvials fa un mes, res de res.
En la que havia de ser plaça enjardinada i on es construeix una guarderia municipal, a l’activitat de pas de formigoneres i continu tràfec de vehicles de materials s’ha unit el tall d’una via d’accés principal per les obres del Sector 12. Això ha provocat un increment de pas de vehicles de tota mena que alcen una i mil vegades cortines de pols, mentre poc a poc tots els carrers de la zona es degraden: pols, trapes antigues que queden a l’aire, clots, etc.
Els veïns dels dos carrers laterals de la plaça s’han buscat la vida i han aplanat els dos carrers amb l’abocament de camionades de material de rebuig asfàltic. Almenys ja que no poden evitar hores i hores des de les 7 del mati de sorolls i mées sorolls, a vore si eviten clots i sobre tot la pols, que penetra per tots els racons de les cases. A les fotos podeu vore els dos carrers i a un extrem les obres de la guarderia municipal.
I així un estiu més... I segurament el que ve i l’altre. El conte de mai acabar.

I ja que hem parlat de la guarderia municipal i aprofitant que sabem que els màxims responsables del govern municipal del PP ens lligen -gràcies per la deferència- farem un comentari: el nostre alcalde va dir fa unes setmanes arran de la visita de la consellera turística una cosa així com que la construcció de la guarderia municipal atrauria a matrimonis joves a residir en la platja.
Deixant de costat la prioritat o no d’una guarderia en la platja, quan no hi ha prou al poble, preguntarem: ¿només per tindre una guarderia es quedaran a viure matrimonis joves?
I ens ix la qüestió si ells, els nostres responsables municipals, es quedarien tot l’any, amb fills menuts i sense tindre supermercats, farmàcia, atenció mèdica i servei d’urgència, transports com cal, serveis esportius, etc. ¿A què no? Doncs això mateix.

-