L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 5 de juliol del 2010

A més de la platja, aItres malifetes a la Torreta


El grup que es va "divertir" tombant els serveis higiènics de la platja accessible, sembla ser que no va ser l'únic que va eixir a "divertir-se" la nit de dissabte.
La zona coneguda com a "La Torreta", per entendre'ns les instal·lacions de paellers i taules que hi ha al costat de la Torre de Guaita, va servir perquè alguns cremaren calories desfent murs de bloc i trencant-los.
Això entre altres coses que fan, perquè després estan les restes de menjar, beguda i etc per terra. En plan botellon, això si, no massa gran segons es veia, potser perquè encara la platja no està animada.
Ens consta, perquè així ens ho ha afirmat un testimoni, que dissabte el lloc estava net. Diumenge pel mati, l'aspecte de netedat havia desaparegut després de les hores de "diversió del grup.

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

ye ja estabe be!!!....
"que venga ya el TIO LA VARA", estic cansat de diro el que trenque que pague i no en serveis socials en peles i que sapiga lo que val un BATIDOR home que ja s'en empassen un poquet...