L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

divendres, 19 d’abril del 2024

L'ESTAT de la QÜESTIÓ: El Sol no eixirà mai per Castella, com tampoc per molt que ho diga el PP han fet res per l'IES Jaume II el Just.

 

Què no senyora portaveu del PP de Tavernes, què no! Deixeu estar ja i dedique's a la seua faena d'oposició. No siga una mala imitació de la propaganda institucional municipal. Per tant... Lleve-s'ho del cap i pose-s'ho als peus si cal, però igual que el sol no eixirà mai per Castella,  per molt que vosté diga i rediga, i ho publique en Facebook, no farà canviar en res la realitat.

El PP mai no ha fet res, mai no ha mogut un dit per l'institut Jaume II el Just. Per ara. No ho va fer quan era govern de Tavernes, fins a l'any 2011, ni ho va fer en l'anterior govern de la Generalitat, ni han mogut mai un dit d'ençà que es oposició a Tavernes i la Generalitat. 

Li ho vam dir i li vam postrar publicacions dels diaris: la decisió de mantindre l'IES Jaume II el Just, de no tombar i fer una reforma integral, la va prendre el govern del Botànic i Conselleria de Compromís en la passada legislatura. Va, uns quants enllaços de recordatori, un nostre, sempre venen bé. A vore si es convenç que la gent no es boja i sap ben bé les coses:

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2023/04/el-govern-de-compromis-aconsegueix-que.html

https://www.levante-emv.com/safor/2023/04/27/educacion-demolera-finalmente-ies-jaume-86555226.html

Ens sap greu haver-li-ho de dir: el govern del PP actual no fa altra cosa que seguir les passes del Botànic, mantindre la decisió ja presa en la passada legislatura. 

Suposem que ho sabrà, però per si de cas ho desconeix... Sap que eixa decisió li ha costat molt de prendre al seu partit? Ho hem publicat en una altra ocasió: en una passada reunió amb els representants de Tavernes, la Direcció General d'Infraestructures del PP apostava més per la demolició i obra nova del centre, no tenia clar això de la reforma integral perquè eren més costos.

Sort que han canviat d'opinió i ja s'han manifestat a favor de la reforma integral decidida en la passada legislatura. Els ha costat, esperem ho mantinguen i ja vorem si finalment acompleixen eixos 4/5 anys que el seu Director General d'Infraestructures va dir que tardarien les obres....  I pense que ara no dependrà de l'Ajuntament, sinó de la Generalitat que recupera la delegació de l'obra.

Pensem que li valdrà més que dedique temps i esforços a avançar eixe termini de les obres. Aprofite la línia directa que sempre diu que té amb les màximes autoritats del seu PP i, siga dit de pas, empente perquè la segona fase del col·lector de la platja siga una realitat (ho ha d'executar i pagar la Generalitat); o la ronda de circumval·lació del poble, o obtindre alguna ajuda i implicació en el Centre d'Interpretació del jaciment de Bolomor, entre altres coses.