L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimarts, 23 d’abril del 2024

LaTrobada Solidària de Càritas obté 2.050 euros que es destinaran a ajuda a famílies del nostre poble

 

 Càritas Interparroquial de Tavernes ha emes una nota on expressa el seu agraïment a tots aquells i aquelles que, d'una manera o altra, contribuireu a que la  Trobada Solidària celebrada el passat divendres 19 d’abril es convertirà  en una vesprada festiva, en un espai comú de convivència entre tots aquells i aquelles que lluitem per la inclusió, la igualtat i la construcció d’un món més just i equitatiu.

 

 

 Gràcies a la  generosa participació i col·laboració de molts vallers i vallers Càritas Interparroquial va aconseguir recaptar 2.050 euros, però l'entitat considera que el més important de tot ha estat  aconseguir que aquest esdeveniment es convertirà en un punt d’encontre, de retrobament, de conscienciació i sensibilització social, un lloc on s’obriren espais de relació normalitzats entre la població veïnal de Tavernes ( usuaris i participants, voluntariat , col·laboradors/es i autoritats.

 

 

 

Càritas ha informat que la quantitat recaptada anirà destinat a les famílies que acudeixen en cerca d'ajuda a l'entitat i als distints projectes que porten endavant i que busquen donar resposta i acompanyament  tant soci-afectiu,  com econòmic i formatiu. 

 

Càritas agraeix els col·laboradores i simpatitzants de l'entitat per la seua aportació amb dolços i salats, a totes les participants i usuaris per compartir amb nosaltres els seus dolços i fer-nos partícips de la seua cultura gastronòmica, a totes les entitats i partits polítics que ens recolzaren, a tot el personal del Mercat Municipal per la seua professionalitat i paciència, a la Brigada Municipal per ajudar-nos amb la intendència  i com no a l’Ajuntament de Tavernes per coordinar tota aquesta ajuda i per comptar amb ells sempre que els necessitem.

 

 

L'entitat dóna l'agraïment igual als mitjans de comunicació i xarxes socials: radio, periòdics, blocs per la difusió que sempre es dona dels seus projectes. I un agraïment especial a la "Rondalla Bolero 90" per l'excel·lent actuació i contribució a  omplir de festa aquesta trobada. 

Nota de premsa i fotografies: Càritas Interparroquial