L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

divendres, 26 d’abril del 2024

L'Ajuntament estableix un protocol per als actes de reconeixement a treballadors o a persones amb mèrits.


L’acomiadament per jubilació del personal de l’Ajuntament i  aquells casos que el municipi faça un reconeixement a persones per la seua trajectòria professional, esportiva o altres mèrits, tindran a partir d'ara unes pautes noves i diferenciades.

Fins ara, per tradició o costum, el reconeixement se celebrava en una sessió del ple, abans de l’inici, però no s'havien consensuat els detalls entre els grups municipals. Ara el que es vol és que els assumptes propis del ple i el que són el reconeixement a alguna persona per mèrits tinguen un tractament diferenciat,  i se li done a cada cosa la importància que té, sense confondre’ls.

D'ací que s'haja determinat un nou protocol de funcionament amb un conjunt de pautes, general que són pràcticament comunes,  en els dos casos:  l’acomiadament de personal treballador en ocasió de la jubilació i reconeixement a persones o entitats que destaquen per mèrits. 

- Els actes es faran sempre en els mesos parells (febrer, abril, juny, agost, octubre i desembre) i mig hora abans d’iniciar-se la sessió ordinària del ple del mes en qüestió.

- El reconeixement se li comunicarà a l’interessat que podrà anar acompanyat de familiars o persones pròximes, igualment es traslladarà a la Junta de Portaveus. 

- L’acte tindrà caràcter públic i es podran obtindré imatges, vídeos i fotografies que l’Ajuntament podrà difondre públicament com a informació. La persona objecte d’acomiadament o qualsevol que les acompanyara podrà decidir no figurar-hi o demanar que no se’n faça publicitat, cosa que comunicarà al Gabinet d’Alcaldia.

- L’alcaldessa o persona que la substituesca, en nom de l’Ajuntament entregarà en ambdós casos un record a la persona implicada o bé a qui la represente.