L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dijous, 18 d’abril del 2024

L'Ajuntament ja té les ofertes de les empreses/estudis interessats a redactar les obres dels centres públics en el Pla Edificant


Els projectes de millora dels centres públics vallers (Sant Miquel, Divina Aurora, Magraner i Alfàndec) els va iniciar la passada legislatura el govern de Compromís a traves de les regidories d'Obres i d'Educació, quan es va acceptar la delegació de competències per a efectuar les obres, continua el seu camí i tràmits administratius.

Tal com hem anat informant, el govern de Compromís de Tavernes va acceptar eixes competències que implicaven l'estudi de les obres a executar  i les memòries valorades per arribar a la redacció dels projectes definitius.  Per tant, ha de ser l'Ajuntament qui gestione els procediments de contractació administrativa, la redacció del projecte constructiu i els contractes d’obra i serveis necessaris per a dur endavant les obres de millora dels centres.

 

Josep Llacer i Fina Vercher, regidors d'Obres i d'Educació, impulsors del Pla Edificant

Tal com vam informar fa unes setmanes,  l'Ajuntament dins d'aquest proces va publicar en la  PCSP de l'Estat  les condicions per adjudicar els contractes de servei de redacció dels projectes i direcció facultativa de les obres dels centres públics, per a la qual les empreses o gabinets d'arquitectura interessats podien presentar les seues ofertes.

Segons es desprén de la informació de la PCSP aquestes són les ofertes rebudes:

CEIP Divina Aurora: un total de 10 ofertes rebudes, de les quals hi ha 4 que han estat anormalment baixes. El valor del contracte màxima és de 216.408 euros impostos inclosos.

CEIP Magraner:    15 ofertes rebudes de les quals  6 són  anormalment baixes. El contracte previst té un valor de 68.179 euros impostos inclosos.

CEIP Alfàndec:   15 ofertes rebudes,  4 anormalment baixes i 1 oferta exclosa. El contracte és de 68.958 euros impostos inclosos.

CEIP Sant Miquel:  14 ofertes rebudes de les quals 5 són anormalment baixes per a un contracte màxim de 135.849 euros IVA inclós. .

Ara s'ha obert el termini perquè les empreses que han incorregut en la presentació d'ofertes denominades "anormalment baixes" presenten les justificacions del perquè d'aquestes baixes, i a partir d'ací s'adjudicarà el contracte de la redacció del projecte constructiu i la direcció d'obres, tot i que sempre comptaran amb la supervisió dels tècnics municipals.

 

Reunió a la Conselleria, amb l'alcalde Jordi Joan i les regidores Bea Ferreres i Llum Sansaloni, on es va determinar que els centres públics vallers se sumaven al Pla Edificant

 

Valor de les obres anunciades dins del Pla Edificant en els centres públics de primària de Tavernes

CEIP Sant Miquel té previstes obres per valor de 4.544.810,33 d'euros.
CEIP Divina Aurora té anunciades millores per 3.057.709,49 d'euros.
CEIP Alfàndec gaudirà de millores de 800.000 euros
CEIP Magraner invertirà 2'8 milions en les obres programades.