L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dilluns, 22 d’abril del 2024

Keoni VGN, com ací vam apuntar, es confirma que pintarà el mural del València CF a Tavernes

 

Keoni VGN, com ací vam apuntar fa dies, serà finalment l'artista que pintara el mural de Tavernes corresponent a la tercera edició  de la "Ruta d'Art Urbà del València CF", segons ha confirmat la Fundació del València CF, entitat promotora i que pagarà les despeses d'execució en la façana del Pavelló Cobert municipal. Els altres artistes que havien presentat proposta eren Xolaka i Jota López.

El bocet del mural de Tavernes, del qual per ara la Fundació no ha donat detalls, ha estat seleccionat per un jurat format per José Luis Pérez Pont, Ester Alba, Juan Canales, Xavier Pascual, Alejandro Ortega y Loles Ruiz.

La Ruta d'Art Urbà està organitzada per la Fundació VCF i la Diputació de València i vol ser una mostra de l'arrelament de pertinença a la terra valenciana, així com una mostra també de l'arrelament que el València CF -malgrat Lin- té entre els afeccionats valler.

 


4 murals pintats per Keoni VGN en diversos estils

Keoni VGN (seudònim de Juan F. Hurtado Montaña), nascut a Cali (Colòmbia) tot i que viu des de xiquet a València és un professional creatiu multidisciplinar format en la Universitat Politècnica de Valencià i que treballa "free lance", especialitzat en la il·lustració, pintura mural, disseny gràfic i tipografia artística. Ha treballat en el format desenvolupament de projectes artístics, tant en les vessants més clàssiques com en les modernes d'il·lustració digital.