L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dijous, 25 d’abril del 2024

L'entorn del rellotge de sol de l'Avinguda de la Marina millora amb el canvi de les lluminàries

 

L'entorn del rellotge de sol instal·lat en el centre de l'Avinguda de la Marina millora amb el canvi dels quatre punts de llum que l'envoltaven per uns altres més moderns i més eficients. Els anteriors, a banda de fer poca llum, gastaven molta electricitat.

El canvi s'emmarca dins del treball que du a cap l'empresa Electromat Energia, S.L., de Simat, adjudicatària del programa de substitució de l'enllumenat de la zona sud de la platja (sectors 1-2-3).  L'obra suposa una inversió total segons contracte de 137.840'70 euros, impostos inclosos, i s'ha pogut executar gràcies a la subvenció de l'IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial) que va aconseguir el govern de Compromís en la passada legislatura .

 

Els 4 punts de llum formen part dels  283 punts de la il·luminació pública que s'està renovant amb l'objectiu d'aconseguir millorar l'eficiència energètica de l'enllumenat, una reducció del consum d'energia,  millora de la il·luminació i reducció de les emissions de CO2 llançades a l'atmosfera, preservant així el medi ambient.