L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dimarts, 23 d’abril del 2024

La Brigada Municipal actua en el Clot de la Font en diverses obres de reparació



Els treballadors de la Brigada Municipal han actuat en el Clot de la Font per efectuar diverses reparacions que presentaven perill d'esfondrament en les parets i casetes que hi ha en l'eixida del vas principal de la font.

 

 

La força de l'aigua, amb el pas del temps, havia descarnat per davall i deixat pràcticament a l'aire, una gran part de les parets, i els efectes de la falta de sustentació feia que el sostre estigués tot clavillat i tot a punt de caure.

 


Els treballs han corregit aquesta situació, amb pedres per reforçar el fonament de la paret i construcció d'un nou sostre, com es pot vore en les fotografies que publiquem i que pensem , expliquen millor que les paraules els treballs dut a cap per la Brigada Municipal.