L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dissabte, 20 d’abril del 2024

La nit de divendres a dissabte els vàndals van actuar i causaren destrosses en les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol

 

El vandalisme ha actuat aquesta passada nit i el seu objectiu han estat les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal, que han patit danys i destrosses. Sembla ser, segons els comentaris escoltats, que no és la primera vegada que passa i les instal·lacions esportives haurien patit abans 3/4 atacs vandàlics, cap amb tants efectes com aquest.

 

 

Els vàndals han entrat als magatzems després de trencar la porta de davall de la graderia, s'han endut balons de la UE Tavernes i han obert i escarbats les farmacioles, potser per usar el material per guarir-se d'un tall que hauria patit algú dels possibles assaltants en trencar la porta, segons ha deixat entrevore un tall de sang.

 

 

 

El que més es nota són les pintades amb esprai que han deixat en parets i portes de les instal·lacions, algunes d'elles de caràcter totalment ofensives i xenòfobes,  volent culpar/desviar l'atenció de l'autoria cap a persones nouvingudes a Tavernes.  De l'acció de l'esprai no es lliura ni la gespa artificial del camp, tot i que no arriba a tantes i grans pintades com en portes i parets.

 

 

Una llàstima que l'esforç de l'Ajuntament, i dels clubs que usen les instal·lacions, per conservar i mantindre en bones condicions les instal·lacions, xoque amb el destrellat i el gamberrisme de gent que no trau cap profit i que simplement es mou, possiblement amb nocturnitat, per les ganes de fer mal.