L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimarts, 23 d’abril del 2024

El CEIP Magraner ha celebrat avui el lliurament de premis de la 3a edició del "Magraner Literari"

 

El CEIP Magraner ha celebrat avui la 3a Edició del "Magraner Literari", una activitat-concurs d'escriptura de narracions amb l'objectiu de que els alumnes estimulen la seua inventiva, la capacitat d'escriptura i lectura, s'habituen i prenguen contacte amb el fet literari i que servesca com a patró inicial d'activitats en classe al voltant de l'àrea del llenguatge, a més de moltes matèries transversals.

 

Distinció familiar

Cal dir també que hi ha una distinció familiar, és a dir, un premi a la família que hi participen tots els components, els fills que van a escola al Magraner i els seus pares. Els premis són atorgats per un jurat constituït per diversos membres de la Comunitat Escolar i els guanyadors  participen en el concurs "Camacuc".

El saló de la Casa de la Cultura, lloc on s'ha celebrat l'acte, estava tot ple tant d'alumnes i professors, com de molts pares i mares que no s'han volgut perdre aquest "Magraner literari".

 



 

Com a cloenda de l'acte, s'ha projecte un audiovisual, molt complet i molt divulgatiu, de totes les activitats realitzades en el centre a tots els nivells (acadèmic, esportiu, temps d'oci, programes de la UNESCO sense oblidar les efemèrides tradicionals, cas de Nadal, Carnestoltes, falles....

Us oferim tot seguit unes fotografies, del alumnes participants per cursos 

INFANTIL

1r

2n

3r

PRIMÀRIA


1r B

2n

3r

4rt





 

 

Remés. El nostre agraïment