L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dimecres, 24 d’abril del 2024

El pagament per targeta iniciat en el parquing municipal s'amplia a Recaptació, per pagar rebuts i impostos


El bon resultat de l'experiència iniciada fa uns mesos per la regidoria de Serveis Públics, que dirigeix el regidor de Compromís, Jose Enrique Cuñat, amb la implantació d'un terminal que permet pagar amb targeta en el pàrquing del País Valencià, ha obert la porta a establir un servei semblant en altres departaments municipals.

L’Ajuntament  ha pres la decisió de facilitar el pagament dels impostos i tributs municipals amb la incorporació de dos terminals TPV en el departament de Recaptació després de comprovar com la iniciativa de pagar en el pàrquing s'ha comprovat com a molt beneficiosa per millorar el servei i l'atenció als usuaris.

 

La ciutadania podrà abonar un rebut sense anar a cap banc, cosa que suposa un pas important en la modernització dels serveis municipals, com va ocòrrer primer amb la implantació del servei en el pàrquing  on, la mesura de Cuñat ha facilitat el pagament als usuaris amb total comoditat en aquests darrers mesos, sense necessitat de portar efectiu o buscar monedes. Fins i tot es pot pagar amb el telèfon mòbil.

 

Aquesta mesura s'ha comprovat de molt bon resultat en el temps que porta en funcionament i és molt acceptada sobretot  entre la gent jove que gasta el pàrquing i que veu que ara no farà falta que porten monedes. 

En aquesta línia, cal dir que el servei TPV també fa uns mesos que va ser implantat en la Casa de la Cultura per a comprar les entrades dels espectacles.