L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dijous, 18 d’abril del 2024

La Generalitat aprova el projecte "CV-114 Safor Nord" d'autobusos de línia de la Valldigna amb Gandia

 

 
El Consell de la Generalitat ha aprovat els projectes denominats "CV-113 Safor Nord" i "CV-114 Safor Sud" del servei d'autobusos que afecta les comarques de la Valldigna i la Safor, respectivament. Els projectes elaborats en la passada legislatura s'aproven ara després d'una actualització de preus del cost del servei.

La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori indica que ha prevalgut facilitar a la ciutadania dels municipis implicats la connexió amb transport públic als centres sanitaris, acadèmics, administratius, comercials i d'oci, així com la conexió amb altres modes de transport (el tren), però no ha acceptat la proposta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor que els dos projectes es replantejaren en un només.
 
El denominat circuit de "CV-113 Safor Nord" inclou el servei de viatges fins a Gandia de les poblacions de la Valldigna (Simat, Benifairó i Tavernes) així com les veïnes Xeraco i Xeresa, encara que s'inclouen desplaçaments fins a Carcaixent i Alzira. El projecte contempla una proposta de 4 línies amb una licitació de 7'2 milions per a 10 anys de vigència.