L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.417
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:4.916

dijous, 25 d’abril del 2024

Festival "Tavernes en Cambra": Actuació diumenge de "Tavara Trombone Quartet" i "Plaerdemavida Ensemble" a la Casa de la Cultura

 

El "Festival Internacional Tavernes en Cambra" ofereix un nou concert el pròxim diumenge, dia 28, a les 20 hores a la Casa de la Cultura.
 
L'espectacle s'iniciara amb un vermut musical a càrrec de la jove formació vallera "Tavara Trombone Quartet", format per Joan Palomares Nicasio, Amor Sala Alberola, Batiste Serra Rentero i Gerard Martí Segura .
 
 
 
Tot seguit, hi haurà el concert de "Plaerdemavida Ensemble" un trio de música vocal de cambra format per Paloma Chiner (soprano), Jorge Fanjul (violoncello) i Pablo García-Berlanga (piano) amb un repertori centrat en la música vocal de cambra des de finals del segle XVIII fins als nostres dies. 
 
El trio va iniciar la seua activitat l'any 2015 amb el projecte Azulão, materialitzat en un disc en 2016. Han oferit actuacions en escenaris com Carnegie Hall de Nova York, Kioi Hall de Tòquio i han efectuat gires per Geòrgia, Itàlia i Espanya.
 
 

 

Destaquen també les actuacions en el Festival de Música de Menorca i en el Festival ENSEMS, en el Palau de la Música de València amb l'espectacle "EGO", amb estrenes absolutes de compositors com Voro García o Isabel Latorre.

L'any 2019 gravaren els albums “Desitge, Amor i Mort”, homenatge als compositors R.Wagner i F.Listz i “Sons de Llevant“, àlbum que rescata el patrimoni musical valencià.