L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.396
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:22.658

dilluns, 29 d’abril del 2024

El Centre Excursionista instal·la un banc de fusta-mirador en la muntanya de l'Ombria

 

Ahir diumenge, 28 d'abril, els membres del Centre Excursionista instal·laren un banc de fusta a la muntanya de l'Ombria, en concret el lloc és la lloma que es troba a l'esquerra del camí de la Cadira, un punt immillorable per poder gaudir de vistes espectaculars de la Valldigna, les Creus i de la mar, fins a Cullera.

 


 

"El nostre desig és que els muntanyers i tothom en general que arribe fins a eixe punt puga gaudir dels nostres paisatges mentre fa un descans de les caminades" ens ha indicat Vicent Felis, president del Centre Excursionista. Ara només cal que la gent ho respecte i tinguen eixa finalitat durant molts anys, afegim nosaltres.

 

El banc i dues taules de fusta foren comprades per l'Ajuntament i s'han cedit al CETV perquè les col·loquen als llocs de més utilitat.