L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimarts, 23 d’abril del 2024

Rosa Sansaloni es proclama virtual campiona de la Copa d'Espanya de Paralímpics a falta de dues proves


La ciclista de Tavernes , Rosa Sansaloni, va aconseguir diumenge un nou doblet en la Copa d’Espanya de Paralímpics en vèncer en la modalitat de contrarrellotge individual i també en la cursa a Ceutí (Múrcia). 

La localitat murciana acollia la segona i tercera prova de la Copa d'Espanya de Ciclisme Paralímpic en el marc del Gran Premi Gestiona-VBiciobike. La prova del diumenge es va realitzar a un circuit, com el de l'any passat, de menys de 3 km, amb pujades i baixades, i amb un inici i final a la botiga de Vbiciobike. 

Rosa Sansaloni va ser la guanyadora de la modalitat WC5, on va demostrar que en eixa categoria no té rival, cosa que no impedeix que s'esforce al màxim en cada cursa. El triomf permetrà a la vallera proclamar-se per segon any consecutiu campiona de la Copa d’Espanya de Paralímpics a falta de dues proves.

La nostra enhorabona.