L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

diumenge, 21 d’abril del 2024

Actuacions del Tallers d'Ocupació "Millorem Tavernes VI"

 

L’alumnat del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes VI" ha efectuat en aquest darrer mes diverses actuacions en Tavernes i terme municipal dins dels objectius de millora d'espais públics que tenen les diverses especialitats.
 
 
 
Així el taller de l’especialitat d’Obra i Pintura treballa al carrer el Molló de la Platja de la Goleta per tal de millorar l’accessibilitat del pas de vianants que fa cantonada amb el carrer del Nord.
 
 
 
 
Per altra banda l'alumnat del Taller d’Ocupació de l’especialitat de Forestal ha treballat a la muntanya de Les Creus realitzant treballs forestals de poda i desbrossament amb l'objectiu de crear una faixa auxiliar com a mesura de prevenció d’incendis.
 
 
 
 
També s'han dut a cap treballs de manteniment i millora als parcs canins de la platja i el poble. Els darrers anys s’han plantat arbres, com moreres i lledoners, per donar ombra i fer més agradables aquests espais d’oci. L’alumnat del taller ha portat a terme la plantació, entutorat i reg dels arbres.