L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dimarts, 23 d’abril del 2024

La regidoria d'Obres millorarà per convertir en accessibles un conjunt de passos de vianants a La Goleta

Un dels passos accessibles executats la legislatura passada

La regidoria d'Obres, que dirigeix Josep Llàcer, de Compromis, actuarà en la millora de diversos passos de vianants de la Goleta, amb els fons derivats d'una modificació de crèdit de 30.000 euros que es va aprovar en el passat plenari a càrrec del romanent de tresoreria del 2023.

La regidoria d'Obres escometrà diverses actuacions en 13 passos de vianants de la platja de la Goleta, amb l'objectiu de millorar-ne l'accessibilitat. L'explicació del projecte la va efectuar en el ple el regidor d'Obres, Josep Llàcer, de Compromís que va assenyalar que, aquestes obres  complementaran actuacions ja efectuades en la passada legislatura, les quals van permetre convertir en accessibles 7 passos de vianants.
 
 

"Hem anat actuant des de la passada legislatura en la mesura de les possibilitats en la millora de l'accessibilitat de la Goleta, i amb aquesta modificació de crèdit anem a actuar ara en 13 passos més. La idea és establir un recorregut d'accessibilitat en tota la Goleta, una demanda que és tant de Valldigna Accessible com d'una part de la societat, sobre tot persones majors o usuaris amb carrets" concloïa Llàcer.

L