L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dimecres, 24 d’abril del 2024

Tavernes culmina un procés iniciat en 2019 i ja disposa del distintiu de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents

 

L'acte ahir a Benidorm
 

Tavernes  ja disposa del distintiu de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents, un proces que va iniciar el govern de Compromís en gener del 2019. Ahir culminaven els tràmits en arreplegar el distintiu en un acte a Benidorm que servia per celebrar el 10é aniversari del model de DTI-CV i el 5é aniversari de la Xarxa DTI-CV.

 

Inici del procés al 2019, a la Fira Fitur

Tavernes va iniciar el camí amb la participació en el programa “Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI CV)” en gener del 2019, tot coincidint amb la presència vallera a FITUR. La Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana està pensada per a compartir experiències, informació i bones pràctiques entre tots els municipis adherits. 


Fitur 19: Tavernes iniciava la participació en el programa DTI
 

Turisme Comunitat Valenciana, a través del Invat-tur, va iniciar en 2014 el procés de transformació de les destinacions amb la implantació del model de destinacions turístiques intel·ligents, al qual com hem dit es va adherir Tavernes en el 2019. 

Després d'un any d'enviament de dades sobre els punts que demana Invat-tur, es va passar a la segona fase fase del procés quan va ser la incorporació definitiva de Tavernes, que va quedar inclós en el denominat nivell 1. Aquest nivell, el primer i més senzill per les condicions que imposa, contempla entre altres qüestions tindre elaborat un pla turístic o estratègic de turisme i comptar amb una Comissió Tècnica Interdepartamental.