L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.410
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:53.779

dijous, 21 de març del 2024

Licitació dels contractes per redactar els projectes de millora dels centres públics: les obres a executar en cada centre


L'Ajuntament de Tavernes ha publicat en la PCSP de l'Estat en aquests darrers mesos les condicions per adjudicar els contractes de servei de redacció dels projectes i direcció facultativa de les obres dels centres públics CEIP Alfàndec, CEIP Magraner i CEIP Divina Aurora, amb obres que es contemplen dins del programa "Edificant" iniciat pel govern del Botànic de la Generalitat en la passada legislatura.

Talment com hem informat en aquest darrers anys, el govern de Compromís va acceptar el passat any la delegació de competències en matèria d’infraestructures educatives proposada per la Conselleria d’Educació del govern del Botànic. En aquests darrers anys, el govern de Compromís va treballar en l'estudi d'obres a executar i en les memòries valorades perquè ara s'arribe al pas de la redacció dels projectes definitius. 

La delegació de competències implica que serà l'Ajuntament qui gestionarà els procediments de contractació administrativa, la redacció del projecte constructiu i els contractes d’obra i serveis necessaris per a dur endavant les obres de millora dels centres, uns procediments que comencen ara a prendre forma amb la publicació dels contractes esmentats en la PCSP. 

La situació a hores d'ara del procediment de contractació és el següent: el  CEIP  Alfàndec es troba actualment en la fase d'avaluació de les ofertes rebudes fins el passat dia 11 per adjudicar un contracte estimat en 68.958 euros impostos inclosos dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana.

Quan al CEIP Magraner la data per a presentar ofertes va acabar el passat dia 18 i el contracte previst té un valor de 68.179 euros impostos inclosos. Finalment les ofertes per al contracte del CEIP Divina Aurora es poden presentar fins el pròxim dia 25, i té un valor de 216.408 euros impostos inclosos.

El quart centre públic de Tavernes amb obres de millora és el CEIP Sant Miquel que, com vam publicar fa uns dies, va per davant i està en la fase final del procediment, el de l'adjudicació de la "Direcció facultativa de les obres del projecte d'adequació/ampliació del centre". Un total de 14 professionals han presentat ofertes per a un contracte màxim de 135.849 euros IVA inclós.

Obres del Pla Edificant en els centres públics de primària




El CEIP Sant Miquel té previstes obres per valor de 4.544.810,33 d'euros en millores en les aules, l’habilitació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat al centre educatiu, l’ampliació del gimnàs, el menjador i la planta baixa de l’escola, la millora de la tanca exterior i l’enderrocament i reconstrucció del mur de contenció de la zona de jocs, tot seguint les directrius marcades per la Conselleria en les visites efectuades.





El CEIP Divina Aurora té anunciades millores per 3.057.709,49 d'euros en una ala polivalent d’usos múltiples, l’habilitació de l’aula informàtica, la biblioteca, un gimnàs i aules de recolzament per a Primària i Educació Especial a més d'una aula polivalent de 50 metres per educació infantil i altres per a usos dels equips docents. També es reubicarà l’entrada principal i s'instal·larà un ascensor per complir amb totes les normes d’accessibilitat. 
 
 


El CEIP Alfàndec gaudirà de millores de 800.000 euros que s'empraran en la Instal·lació de dos sistemes d’ascensor, nous lavabos al pavelló infantil, lavabos adaptats i per al professorat, la modificació de l’accés nord per complir amb l’accessibilitat així com millores en finestres del pavelló infantils. Es contempla també un gimnàs al primer mòdul amb vestidors, lavabos, magatzem i una sala per a la caldera.

 
 
 
 EL CEIP Magraner tindrà 2'8 milions i les obres programades executaran la habilitació d’un menjador per a 90 alumnes, sala d’usos múltiples, aula per educació especial i aules de reforç a primària, així com també  un gimnàs integrat a l’espai cobert de la pista esportiva i espais auxiliars en els vestidors. Les previsions d’instal·lacions es contemplen amb una biblioteca i els despatx de la direcció i cap d’estudi.