L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

diumenge, 20 d’agost del 2023

El ciclista valler, Vicent Grau, lider del Challenge valencià



El ciclista valler, Vicent Grau, conserva el lideratge del Challenge valencià després de finalitzar en la setena posició a la "II edició del Trofeu Júnior de Moixent" disputat aquest divendres sobre 87 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell.

Vicent Grau, que pertany a l’equip Lucta, es va col·locar en el grup de set corredors que intentaren donar caça a l’actual campió d’Espanya juvenil, Álvaro García. Finalment, van haver de desistir i van cedir més de dos minuts davant aquest corredor que serà professional amb l’equip Israel Premier Teach la pròxima temporada.

El crono del ciclista valler, no obstant la seua entrada el seté, va ser el mateix temps que el segon en una carrera molt dura i on van acabar tan sols 32 corredors, un resultat que li permet encapçalar el challenge absolut i de primer any, amb més punts de diferència sobre Alejandro Baviera.
 
Segons informació de "Diari Serpis"