L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dijous, 17 d’agost del 2023

Càritas agraeix els vallers i valleres els 2.925 € i més de 400 kg de menjar aconseguits en la XVI Campanya dels Quilos



Càritas Interparroquial va donar com a finalitzada el passat diumenge la XVI Campanya dels Quilos, una activitat de sensibilització i conscienciació social que l'entitat realitza habitualoment tots els estius a les portes de la Capella de Santa Maria de Valldigna a la platja de Tavernes, des de l’any 2007. 



Enguany, com a novetat, Càritas Interparrioquial ha dut a cap la campanya al llarg de dos caps de setmana (un a juliol i l’altre a agost ) i pel seu èxit, l'entitat ha expressat el agraïment envers tots aquells i aquelles persones que ho han fet possible.

Gràcies a la participació altruista dels vallers i valleres l'entitat ha recaptat 2.925 euros (1.505 € a juliol i 1420 a l’agost ), a més d’uns 400 quilos en aliments i productes d’higiene. 
 


"Gràcies al vostre suport podem continuar ajudant a les més de 150 famílies que estan beneficiant-se de l’Economat, durant enguany ja portem repartits uns 14.000 quilos amb alimentació i productes d’higiene. A més ens permet dur endavant altres despeses generades pels pagaments de subministres de les llars o despeses produïdes en els projectes orientatius i formatius, en acollida. en el rober, en assessorament" indica Càritas en la nota informativa que ens ha remés.
 
 


Cal tenir present que al llarg del 2022 foren unes 300 famílies les que passaren per Càritas i que l’actual situació socioeconòmica, produïda per l’augment del cost de la vida i els moviments migratoris, ens fa viure moments de gran incertesa. 
 
 
Segons la nota remesa per Càritas. El nostre agraïment