L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

diumenge, 13 d’agost del 2023

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS: La banda internacional "Manatapu" tanca el festival 2023 dilluns dia 14 al llac de la Goleta

El Festival Sete Sóis Sete Luas tanca l'edició del 2023 amb el grup de Malta "Manatapu",   banda formada en 2012 i que s’inspira en sons i gèneres que van des del folk al rock, del funk al blues i de la música popular al hip-hop.  

Com expliquen els components del grup "tot va començar en les daurades platges de Malta, en la mar Mediterrània... El so de guitarres a la platja, cants, riures i balls sobre la remor de les ones trencant i el crepitar d'una fogata... ... el cor del so Raja Tapu!

La formació internacional del grup,  amb músics de Malta, Anglaterra, Itàlia, Espanya, França i fins a Xile, li dona un sabor singularment divers a la seua música, que oscil·la entre el reggae, el ska, el funk, el folk... i arriben a Tavernes amb la reputació d'organitzar alguns dels concerts més animats i divertits de l'illa maltesa.

Els seus integrants són James Saliba al baix, Ryan Abela a la bateria, Dario Vella C a la veu i guitarra elèctrica, Nick Morales a la veu i guitarra acústica, Lucca Gurrieri al saxofon, Liksu als teclats i trompeta, Pupachile & Tete (també conegut com a Camacho Criminal) en la veu agregant el sabor internacional al so.

 https://www.youtube.com/watch?v=LhqqepE93p4

 ManaTapu - Shulama (Official Video)