diumenge, 20 d’agost del 2023

El ciclista valler, Vicent Grau, lider del Challenge valencià



El ciclista valler, Vicent Grau, conserva el lideratge del Challenge valencià després de finalitzar en la setena posició a la "II edició del Trofeu Júnior de Moixent" disputat aquest divendres sobre 87 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell.

Vicent Grau, que pertany a l’equip Lucta, es va col·locar en el grup de set corredors que intentaren donar caça a l’actual campió d’Espanya juvenil, Álvaro García. Finalment, van haver de desistir i van cedir més de dos minuts davant aquest corredor que serà professional amb l’equip Israel Premier Teach la pròxima temporada.

El crono del ciclista valler, no obstant la seua entrada el seté, va ser el mateix temps que el segon en una carrera molt dura i on van acabar tan sols 32 corredors, un resultat que li permet encapçalar el challenge absolut i de primer any, amb més punts de diferència sobre Alejandro Baviera.
 
Segons informació de "Diari Serpis"

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.