L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dimarts, 1 d’agost del 2023

La regidoria de Serveis Públics efectua diversos treballs de pintura de passos de vianants i dels bancs públics de la platja

La regidoria de Serveis Públics que dirigeix el regidor de Compromís, Enrique Cuñat, està duent a cap diversos treballs menuts de millora en la platja, però que sempre són necessaris per a millorar els serveis que s'ofereixen als usuaris.

Aixi el personal de la brigada d'obres procedeix a pintar els senyals i passos de vianants que l'ús i el temps havia quasi esborrats en la zona de la Goleta.
 
 
 
 
 
 


També en la zona de la Goleta s'efectuen actuacions en els banquets públics, els quals estan gaudint d'una mà de pintura, i també s'està actuant per tal de millorar les parades dels autobusos, on a més de la pintura se n'han col·locat de nous en l'Avinguda de la Marina.


 
 
 
 
El regidor responsable, Enrique Cuñat ha indicat que les actuacions "no són de grans despeses i obres noves, sinó que són de millorar el dia a dia, allò que usen els usuaris i que pensem milloren els serveis que donem als estiuejants. L'objectiu és sempre aconseguir una platja en els millors condicions".