L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 15 de novembre del 2019

Tavernes firma el préstec per acabar la piscina, 768.000 euros al 0'322 %



Sergi González, alcalde de Tavernes i responsable de l’àrea d’Hisenda Municipal, en nom de l’Ajuntament de Tavernes ha signat  avui mateix el préstec per poder dur a cap les obres d’acabament de la piscina coberta.

L’alcalde ha manifestat al respecte de la firma de l’operació que “això significa que continuem avançant, perquè l'obertura de la piscina siga possible com més prompte millor”.

Les condicions del préstec són molt favorables per a l’Ajuntament des del punt de vista econòmic: capital prestat 768.000 euros, amb una durada de 20 anys més 1 de carència, al tipus d’interes nominal inicial del 0’322%, però sempre s’aplicarà per a la resta del període l’Euríbor  més el 0’75%.


Un altre avantatge que té aquest préstec és que no té comissió d’obertura, ni té comissió d’estudi, ni es paga penalització per una cancel·lació anticipada, siga parcial o total, del capital que quede pendent a pagar.

“Estic molt satisfet perquè considere que l'obertura de la piscina és una prioritat per a Tavernes. I estem avançant en eixe sentit” ha manifestat l’alcalde Sergi González.

A partir d’aquest moment, i amb la disponibilitat del finançament per a les obres de la piscina, caldrà aprovar el projecte d’acabament de les obres redactat un estudi d’arquitectura local. A partir d’aquest moment, ja aprovat el projecte,  s’obri un procediment administratiu que passa per la redacció de les bases de licitació de l’obra i posterior adjudicació de les obres de la piscina coberta a l’empresa que oferesca les millors condicions econòmiques.


Interés de la piscina 0’322% . Oferta per a la gespa interès del 0’33%

La firma del préstec de la piscina coberta a l’interés  del 0’322%  ha confirmat  que,  la informació oferida a la ciutadania per l’alcalde  no era ni una informació falsa ni cap il·lusió : l’oferta bancària per al préstec de 280.000 euros per canviar la gespa era del  0’33%.

Amb la xifra de 280.000 euros, l’entitat va facilitar una simulació del préstec i dels interessos que s’hauria pogut firmar, si fa més d’una setmana l’hagués aprovat el plenari. Totes aquestes quantitats van ser publicades per coneixement dels vallers i vallers en facebook pel govern de Compromís. Ací també les vam publicar (clica l’enllaç) així com ho fat la premsa (Levante-EMV)  i altres mitjans de comunicació comarcal.