Tavernes estarà present avui diumenge en la “V Fira Gastrònoma” amb una degustació del tradicional “Arròs al forn amb cigrons i panses” en el marc del denominat “Espai Gastronòmic” d'aquesta fira. Serà a partir de les 14 hores, amb un "showcooking" amb degustació i informació del "Concurs d'Arròs de Vigília”, que a la nostra platja organitza ACEPLAT en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes i la Associació Cultural i Gastronòmica Fem Terreta.
L'objectiu d’Espai Gastronòmic, escenari on tindrà lloc l'acte, és fer visible la gastronomia més tradicional dels pobles valencians, i en aquest cas serà “l’arròs al forn amb cigrons i panses” de Tavernes, confeccionat majorment amb els productes de la nostra terra i que poden construir reclams turístics.
Imatge d'Espai Gastronòmic edició 2018 |
També s'anuncia una degustació de la denominada “Paella de la Valldigna”, tradicional a la nostra comarca i que en el pimentó i les pilotes de carn els ingredients característics, una paella que tots els anys és la protagonista del “Concurs Internacional de l'Arròs de la Valldigna”.
Espai Gastronòmic és una iniciativa és de la Conselleria d'Agricultura, de la mà de Turisme Comunitat Valenciana, i s'emmarca dins de "Gastrònoma", la "Fira gastronòmica del Mediterrani” com a fòrum obert a grans cuiners, fabricants, distribuïdors, comerciants i artesans, per parlar i experimentar amb la gastronomia amb els tastos, tallers, cuina en directe i debats. Tots els actes se celebren en el recinte de la Fira de València.
Informació basada en "Gastronoma", de la premsa i pròpia.
Espai Gastronòmic és una iniciativa és de la Conselleria d'Agricultura, de la mà de Turisme Comunitat Valenciana, i s'emmarca dins de "Gastrònoma", la "Fira gastronòmica del Mediterrani” com a fòrum obert a grans cuiners, fabricants, distribuïdors, comerciants i artesans, per parlar i experimentar amb la gastronomia amb els tastos, tallers, cuina en directe i debats. Tots els actes se celebren en el recinte de la Fira de València.
Informació basada en "Gastronoma", de la premsa i pròpia.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada