L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 19 de novembre del 2019

L'Ajuntament efectua tasques de neteja del riu



La regidoria d'Agricultura continua les tasques de neteja de canyes del riu Vaca, uns treballs que han estat duent-se en la passada setmana en la zona del pont que du al Clot de la Font i zones annexes, i que després hi ha la previsió de continuar cap al Tol·lo i la Casa Verda.



Els treballs s’executen amb la intenció de deixar net el llit del riu el màxim posible, i tot partint de la base que cal tindre-lo net per a previndre possibles avingudes d’aigua que poden afectar tota la población i també als nostres camp i cultius.


Tal com ja hem explicat les tasques de neteja dels corrents d'aigua del terme es van iniciar el passat mes de juliol i, al mateix que ara, s'aprofita la circumstància que els barrancs i afluents no duguen aigua perquè no dificulte el treball de la màquina de l’Ajuntament.

Per a fer aquests treballs s’ usa la màquina excavadora “Takeuchi TB260” comprada en l’any 2015 i que disposa un aparell triturador de canyes i IVA inclòs.


Informació pròpia