L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 7 de novembre del 2019

L'Ajuntament millora l'accés a la bassa fitosanitària del Camí Herrera


L'Ajuntament de Tavernes, a traves de la regidoria d'Agricultura, ha dut a execució l'expedient preparat la passada legislatura amb l'objectiu millorar els accessos a la bassa fitosanitària del Camí Herrera. 


 

L'execució dels treballs s'ha iniciat una vegada s'ha disposat de consignació pressupostària i serviran per eliminar els tolls d'aigua i el fang que es forma al costat de la bassa, bé perquè ha plogut, bé per la mateixa aigua que s'escapa de les juntes en el procés de càrrega. Com es veu en les imatges, s'esta preparant un formigonat del terreny que eliminara aquest problema.

 La bassa fitosanitària, totalment coberta i tancada, aprofita perquè els nostres llauradors puguen omplir els dipòsits de les cubes que usen per a polvoritzar, amb la qual cosa s'eviten problemes i dificultats de carrega en sequiols del terme.