L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 29 de novembre del 2019

RECORDEU: Aquesta vesprada Càrites celebra al Mercat Municipal la "Trobada Nadalenca"



Càritas celebra avui divendres, a partir de les 4’30 de la vesprada i fins a les 8 de la nit,la tradicional "Trobada Nadalenca" dins de la campanya institucional: “El teu compromís millora el món”, una invitació en aquests moments d’Advent i Nadal a obrir els ulls i a retornar l’esperança a totes aquelles persones que l’han perduda com a conseqüència de la injustícia, el patiment i la precarietat de vida.

La trobada serà al Mercat Municipal i ens permetrà gaudir de les actuacions de Jordi Grau i Ana Gómez, de veure l’exposició de Targetes de Nadal que han preparat els més menuts de les nostres parròquies i... com no !!! de berenar tots junts i assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casolana, de degustar una bona tassa de xocolate amb bunyols, de tastar els primers pastissets de moniato de Nadal i de delitar-nos amb els menjars típics d’altres cultures i ètnies, preparats pels alumnes d’alfabetització.
 
S'inicia també la "Campanya dels quilos" que com tots els anys organitza Càritas en arribar aquest temps.


Remés