L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 29 de novembre del 2019

Els usuaris ja poden sol·licitar l'ús del frontó



Les obres de millora del Frontó Municipal han acabat amb la qual cosa, tal com indica la regidoria d'Esports en el seu perfil oficial de facebook: "Els usuaris habituals i qualsevol persona, ja pot fer ús de la instal·lació, prèvia sol·licitud en la consergeria del Poliesportiu".



Tal com indicava la PCSP, el projecte en el frontó contemplava, entre altres actuacions, l'obertura d'una porta lateral al carrer per tal de facilitar l'entrada vehicles de manteniment al Poliesportiu, i la reparació de l'estructura de formigó en aquells punts on presentava patologies, per acabar amb un pintat a dues cares dels paraments.



Precisament aquesta part, la reparació de l'estructura de formigó ha presentat més problemes dels previstos en haver-se observat en picar el parament que l'obra patia d'aluminosis, com es pot vore en els ferros rovellats de l'estructura si ampliem la fotografia de davall, feta en el moment de la reparació i solució del problema.


Frontó després actuació

Recordem que el projecte general compren les obres en el frontó i en el trinquet, que ja s'executen, i suposen una inversió de vora 70.000 euros, i comptem amb una subvenció de Diputació del 80% del cost total i el 20% a càrrec de l'Ajuntament.
Informació: Facebook d'Esports i pròpia de la PCSP