L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 17 de novembre del 2019

L'alcalde assegura que la proposta de Ciudadanos para canviar la gespa no és viable.




L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha deixat clar en unes manifestacions a “Las Provincias” que l’opció presentada per Ciudadanos de finançar el canvi de gespa del Camp de Futbol amb modificacions de crèdit del pressupost “no puede concretarse, ya que no hay tiempo para que entre en vigor en el 2019”. 

L’alcalde afirma que refer el pressupost del 2019 i obtindre amb modificacions 280.000 euros “no es viable”. A manera d’aclariment, diguem nosaltres: no és viable ni és possible perquè, com ja s’ha dit en molts plenaris la passada legislatura, i això Ciudadanos ho havia de saber, les obres executades per modificacions de crèdit han de fer-se efectives dins de l’any vigent, el 2019. Després ho expliquem i ampliem.

L’alcalde ha afirmat en “Las Provincias” que “los trámites administrativos llevan su tiempo y para ello es necesario convocar un pleno extraordinario, que se apruebe la modificación de crédito y luego iniciar los trámites para disponer de esas partidas”.

 A més, l’alcalde Sergi González ha demanat a Ciudadanos “que me concrete las partidas económicas de las que habla” però ya avisa que “ninguna modificación en el capítulo de personal y mucho menos de la parte que afecta a los salarios. Eso no lo voy a hacer”.

L’alcalde defensa el préstec com a única opció vàlida i que permet arribar a temps per licitar i adjudicar l’obra per iniciar-la a l’estiu perquè «las condiciones son buenas y los intereses muy bajos». 



Les obres de la modificació de crèdit s’han de fer efectives en el mateix any 

Estem a 17 de novembre i amb totes les festes de desembre i Nadal per endavant, i tenint en compte els terminis del procediment administratiu: primer, no s’aprovaria definitivament la modificació de crèdit; segon, però tampoc dóna temps ni seria possible fer efectiva la finalitat de la modificació de crèdit. Ni encara que el plenari es convocarà demà.

Ciudadanos hauria de saber:

- l’objectiu/finalitat d'aquesta modificació de crèdit no és altre que el canvi de la gespa. Començaria a tindre efecte a partir del moment que l’empresa acceptarà l'adjudicació de l'obra del canvi, cosa que es faria després del concurs amb licitació en la PCSP, i posterior adjudicació. I  per arribar a eixe moment, faltarien 5/6 mesos, i seria dins del 2020.

 - la vinculació que puguen tindre algunes de les partides del pressupost que proposen, sobre tot les del Capítol I, que afecten a sous dels funcionaris. Si estan afectades per borsa de vinculació,  no es podrien tocar per fer cap modificació de crèdits.