L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 de novembre del 2019

Actes a Tavernes, demà divendres i dilluns, per commemorar el "Dia Internacional Contra la Violència de Gènere"


Tavernes commemora demà divendres, 22 de novembre, a partir de les 20 hores de la vesprada, el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, en un acte que tindrà lloc en el Saló de Plenaris de l'Ajuntament.

El director general del Secretariat i portaveu del Consell, Ferran Puchades, que és lletrat de l'Administració de Justícia, farà la lectura del manifest al·lusiu a la jornada que continuarà tot seguit amb un poema en record de les víctimes de la violència de gènere, a càrrec de "Alanna-Associació d'Ajuda a Víctimes de Violència de Gènere. 

La regidora  d'Igualtat, Noe Alberola, ha recordat que "un any més fem visible amb aquests actes una xacra de la societat que mai no s'atura i sobre la qual la nostra ciutat està conscienciejada i des de l'Ajuntament treballem tot l'any per previndre-la".

Els actes es complementaran el dilluns, dia 25 de novembre, amb sengles concentracions a la Plaça Major, a les 12 de migdia i a les 20 hores, en contra de la violència de gènere i en memòria de totes les víctimes.