L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 14 de novembre del 2019

L'Ajuntament efectua treballs de millora i manteniment en les comportes del Vaca




L'Ajuntament de Tavernes, en una actuació de la regidoria d'Agricultura que dirigeix Emili Enguix, de Compromís ha procedit ha efectuar una tasca profunda de manteniment i reparació de les comportes del canal del riu Vaca, entre els termes de Xeraco i Tavernes.

Tal com vam informar fa uns dies, l'Ajuntament va procedir a substituir per una de nova la comporta de l'esquerra mirant a la mar, que estava molt deteriorada i, fins i tot, estava partida i presentava un gran clavill enmig.
Ara l'actuació ha millorat les altres dos que han vist la seua maquinària completament revisada i engreixada per assegurar un bon funcionament, tal com s'havia procedit en la comporta substituïda.



Tot el conjunt, com permet comprovar la fotografia, ha gaudir d'una pintada general, que dona un aire nou al conjunt. "La proximitat de la mar fa que aquestes intervencions siguen molt necessàries per poder mantenir la infraestructura segura i completament funcional" ha assenyalat el regidor.

També s'ha actuat en la barana de seguretat del pont, que ha estat pintada per protegir-la de corrosió. Tot el treball ha estat efectuat per l'empresa "Riegos Pou".